Om Peter

Peter har levet af at spille musik i omkring 30 år. 

Han har spillet med musikere fra Glæsels Kapel (Linje 3), Shu-bi-dua,  Nik & Jay, Klaus og ServantsRubberbandZididada, Lisa Nilsson, Les Miserables og mange andreHan har blandt andre turneret med Walkers og Torben Lendager.

De sidste mange år har Peter haft stor succes med Dancing Queen - ABBA Tribute Show (klik her!og i diverse duo, trio og band sammenhænge. Da Peter mestrer de fleste stilarter er det næsten altid muligt, at bestille præcis den musik man ønsker at høre til sin fest, reception eller andet.

Peter regnes af mange i musikbranchen for en af Danmarks bedste guitarister. Han har medvirket på mange CD og reklameprojekter som studiemusiker og har lavet lydproduktioner til bl.a. TV2 og The Voice.  

Guitaren har bragt Peter vidt omkring bl.a. til kontrakter i Asien, Grønland, Frankrig og mange andre steder i verden. 

Han startede med at få klaverundervisning, fra han var 4-5 år og begyndte at spille guitar som 11 årig. Han var 12 år, da han optrådte offentligt første gang. 

Peter er oprindeligt uddannet klassisk guitarist og har studeret på Masterclass niveau i Frankrig, hvor han blev undervist af en professor fra konservatoriet i Paris.